Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer over het gebruik van cookies in de privacyverklaring.

Standaardbehandeling

Inspectie van de voeten waarbij gekeken wordt naar eventuele afwijkingen, schimmelnagels, likdoorns, eelt, kloven etc. Daarna volgt de behandeling, waarbij de nagels worden geknipt en alle oneffenheden worden weggehaald (eelt, likdoorns etc.). En natuurlijk worden de voeten lekker met een etherische olie ingesmeerd.

Standaardbehandeling met voetmassage

Naast de standaardbehandeling krijgen uw trouwe onderdanen ook een korte massage die de bloedsdoorstroming stimuleert en de voeten heerlijk ontspant.

Klassieke massage

Deze massage is gericht op spierontspanning, algehele activering/stimulering en doorbloeding van de spieren en ter bestrijding van vermoeidheid, verhardingen, pijn en kramp in onze spieren. Ook voor de huid een stimulans omdat de weefsels tussen de huid en onderhuid worden losgemaakt.

Klassieke massage lijkt in veel opzichten op een sportmassage, waarbij de klassieke massage wordt gezien als de basis van een sportmassage.

Hotstonemassage

Tijdens deze massage worden er speciale verwarmde stenen gebruikt. Deze behandeling werkt ontgiftend, afvoerend, pijn- en stressverlichtend, maar vooral ook super ontspannend!

De hotstonemassage is ook zeer geschikt voor mensen met spierproblemen, fibromyalgie en gewrichtsproblemen zoals reuma.

# #

Voetzonereflex

Het bewerken van de voeten om het lichaam te helen is de basis van de voetreflexologie. Velen hebben ervaren dat allerlei klachten verdwijnen of afnemen door het drukken op de voeten. Er blijken duidelijk relaties te bestaan tussen bepaalde stoornissen in het lichaam en specifieke plekken op de voet.

Door druk uit te oefenen op een bepaalde zone beïnvloedt je de stoornis. Volgens de reflexologie kunnen we dus een reflectie van het lichaam op de voet aangeven.

Vooraf beginnen we met een yoga oefening waarbij vooral wordt gelet op een juiste ademhaling, daarna volgt de behandeling.

Spabehandeling

Deze behandeling bestaat uit een vijfstappenplan, waarbij ook aromatherapie een belangrijke rol speelt.

1. Een ontspannend voetenbad waarbij we samen gaan kijken welke etherische olie het beste bij u past.
2. Normale pedicurebehandeling waarbij uw teennagels worden bijgewerkt en andere euvels worden verholpen.
3. Een milde peeling met fijn strandzand, wat de huid extra zacht doet aanvoelen.
4. Voetenmasker. Er wordt per seizoen een ander masker gebruikt. In de zomer wordt er met een verkoelend masker gewerkt en in de winter met een klei of vitamine E masker.
5. Nadat de voeten goed zijn verwend volgt er nog een massage die doelgericht de bloedsdoorstroming verbetert.

Workshop aromatherapie

Een gezellige ochtend, middag of avond waarbij u uitleg krijgt over etherische oliën, uiteraard gaan we er ook mee werken.

Maar wat is aromatherapie?
Aromatherapie betekent letterlijk een genezende behandeling door het gebruiken van geur. Met geur worden de essentiële oliën bedoelt die uw leven kunnen verrijken, of u ze nu therapeutisch gebruikt, in een schoonheidsbehandeling, om het huis te parfumeren of gewoon voor uw plezier.

In combinatie met een massage zijn deze oliën zeer doeltreffend in het verminderen van stress, het verbeteren van uw humeur en het stimuleren van uw gezondheid.