Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer over het gebruik van cookies in de privacyverklaring.

Vita Voet is uw all-round pedicure

Hartelijk dank voor het bezoeken van mijn site en de interesse om even "persoonlijk" kennis te maken. "Persoonlijk" wordt het natuurlijk pas echt zodra u bij mij in de salon een bezoekje heeft gebracht.

Ik ben Heidi van Gent, in 1998 begon ik mijn werk als zelfstandig gediplomeerd pedicure.

Gedurende de tijd die ik actief ben als pedicure werd steeds duidelijker dat een persoonlijke band net zo belangrijk is als goede verzoring. Mijn klantenkring breidde zich uit van jong tot oud en "de voet" bleek net zo veel verschillende aspecten met zich mee te brengen als de mensen die er op lopen.

Voor mij is het studeren, om een zo breed mogelijke kennis op het vakgebied te verwerven, vanzelfsprekend.

De pedicure is niet alleen een voetgenezer, maar ook de aangewezen plek om heerlijk tot rust te komen en letterlijk "op wolken" weer de deur uit te lopen.

Iedereen kent wel de wonderlijke verbanden tussen gezonde voeten en de gezondheid van de rest van het lichaam en de geest.

Kennismakingsactie

U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend een kennismakingsbezoek af te spreken. U krijgt dan gratis een voetonderzoek en introductie wat Vita Voet voor u kan betekenen.